Daisy Young Club

Daisy Young Club ry on perustettu 2009 ja se on itsenäinen rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen ovat perustaneet nuoret suomalaiset ja maahanmuuttajat. Yhdistys ei tuota voittoa eikä ole poliittisesti sitoutunut.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää Turussa ja Turun seudulla asuvien maahanmuuttajataustaisten sekä syntysuomalaisten nuorten sosiaalista kanssakäymistä yhteisten aktiviteettien kautta. Se pyrkii lähentämään kulttuureja toisiinsa ja tukemaan nuorten omaa kulttuuri-identiteettiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Yhdistyksen päämääränä on tuoda julki nuoria koskettavia ajankohtaisia asioita ja nuorten omia ajatuksia.

Yhdistys on monikulttuurinen ja toiminta on tarkoitettu niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajataustaiselle alle 29-vuotiaille nuorille. Tavoitteena on tuoda kaikki nuoret yhteen: maahanmuuttajanuoret, toisen polven maahanmuuttajat sekä kantasuomalaiset. Yhdistyksen toiminnassa otetaan huomioon maahanmuuttajien kotoutuminen, eri kulttuurien monimuotoisuus, sosiaalinen kanssakäyminen ja uusien asioiden oppiminen sekä kulttuurinvaihto niin maahanmuuttajien kuin syntysuomalaisten kohdalla.

United Youth -toiminta

Daisy Young Club ry järjestää nuorille työpaja- ja kerhotoimintaa, liikunta-aktiviteettejä sekä tapahtumia.

Tarkempia tietoja tulossa!

Ota yhteyttä:

daisy.young.club@gmail.com

Seuraa meitä Facebookissa! (Daisy Young Club)

Seuraa meitä Instagramissa! (@daisy.young.club)

Uutiset

Turku Goes Multicultural -festivaali 18.9.2021

 

Nuorten neuvontapiste