DaisyNews

Ensimmäinen DaisyNews-lehti ilmestyi vuonna 2005, jolloin lehden kustannuksesta vastasi Turun Sanomat. Silloisen TS:n markkinointipäällikkö Lasse Aarnion mukaan ”Paikallinen sanomalehti on paras tapa tutustua oman kaupunkiin ja maan kulttuuriin.” Tänä vuonna DaisyLadies ry täyttää 20 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi päätimme jatkaa tauolla ollutta lehteä.

Nyt kannattaa katsoa taaksepäin ja muistella hyvin aktiivista toimintaamme. DaisyNews-lehden kautta on tarkoitus kertoa maahan muuttaneille heitä koskevista uutisista, lakiuudistuksista, tapahtumista, kursseista jne. Pidämme myös lukijamme ajan tasalla toiminnastamme. Kirjoittajat ovat omien kulttuureidensa parhaita asiantuntijoita. Suomalaisille itsestäänselvät käytännöt voivat maahan muuttaneille tuntua kummallisilta, jopa huvittavilta, ja päinvastoin.

DaisyLadies ry pyrkii lähentämään kulttuureja toisiinsa ja lisäämään yhteistyötä ja kanssakäymistä eri maista tulleiden naisten kesken. Aivan kuten päivänkakkara (daisy), olemme me naiset sitkeitä ja vahvoja, pärjäten vaikeissakin olosuhteissa. Muistakaa mahdollisuus ja luottamus!

Hyviä lukuhetkiä,
Hülya ”Hissu” Kytö

DaisyNews-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden painetun version löydät Muistolasta ja pdf-muodossa lehden pääset lukemaan näillä sivuilla.

Hülya “Hissu” Kytö ja DaisyNews-lehden ensimmäinen numero vuonna 2005.