DaisyNews-lehdestä on jatkossa mahdollista ostaa edullisesti mainostilaa!

By February 6, 2024Uncategorized

Onko sinulla yritys, kurssi, palvelu, tapahtuma tms. jota haluaisit mainostaa? DaisyNews-lehdestä on jatkossa mahdollista ostaa edullisesti mainostilaa! Tutustu ohessa olevaan mediakorttiimme ja ota meihin yhteyttä: daisyladies.turku@gmail.com

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä DaisyNews-lehti sisältää tietoa DaisyLadies ry:n toiminnasta ja hankkeista, Suomeen muuttaneiden henkilöiden haastatteluja, eri maiden ja niiden kulttuurien esittelyjä, tietoa yhteiskunnallisista asioista (myös eri kielillä), yhteistyökumppaneiden tiedotteita ja paljon muuta.

DaisyNews-lehteä jaetaan laajalti DaisyLadies ry:n asiakkaille, jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti toimitetaan myös kirjastoihin ja oppilaitoksiin. Lehteä jaetaan myös erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Lehden digitaalinen versio on luettavissa nettisivuillamme.

DaisyNews-lehti tavoittaa kattavan joukon Suomeen muuttaneita sekä monikulttuurista työtä tekeviä ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. järjestö- ja yhdistyskentällä, opetusalalla, kaupungin ja hyvinvointialueen tehtävissä.