DaisyFootball – Koko perheen liikuntatapahtuma 5.5.2018

By April 3, 2018Uncategorized

DaisyFootball – Koko perheen liikuntatapahtuma Turussa lauantaina 5.5.2018 klo 10-15 Pansion Kisapuistossa (Laivateollisuudenkatu 21)

 

Ohjelmassa:

Jalkapalloturnauksia, jalkapallokoulu naisille ja lapsille, lasten liikuntapiste, kasvomaalausta, yhdistyspöytiä, tanssia ja paljon muuta!  Myynnissä kahvia, teetä ja mehua.

Paikan päällä piknik-mahdollisuus!

 

Naisten jalkapalloturnaus aloittelijoille ja harrastajille:

DaisyFootball-tapahtumassa pelataan aloittelijoiden sekä harrastejoukkueiden jalkapalloturnaukset.

Kokoa oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan osoitteeseen daisyladies.turku@gmail.com 22.4. mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: aloittelijoiden vai harrastajien sarja, joukkueen nimi, taho (yhdistys, yritys tms.) ja yhteyshenkilön sähköposti ja puh.nro. Harrastejoukkueilta kerätään 20 euron kannatusmaksu (tapahtuman kulujen kattamiseen). Peliaika 15 min aloittelijat ja 20-30 min harrastajat.

Huom! Peruutukset 27.4. mennessä!

Joukkueiden tulee koostua naisista ja niiden koko on kuusi pelaajaa plus yksi maalivahti. Tämän lisäksi on hyvä olla varalla kolme pelaajaa. Joukkueen pelaajien tulee olla vähintään 13-vuotiaita. Kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvitse olla! Joukkue voi myös suunnitella omat peliasut ja tapahtuman lopuksi paras peliasu sekä paras kannatusjoukko palkitaan!

 

Lisätiedot: daisyladies.turku@gmail.com tai puh. 050 326 5064

 

Säävaraus! Huonon sään sattuessa tapahtuma perutaan. Voit varmistaa tapahtuman toteutumisen puh. 050 326 5064.