Villasukkia vastasyntyneille Suomi 100 -vuoden kunniaksi

By November 26, 2017Muut

DaisyLadies ry:n Muistolan naiset ovat ottaneet osaa ”Villasukkakeräys juhlavuotena syntyneille” –projektiin. Naiset ovat ahkerasti kutoneet Suomi -villasukkia. Ne on tarkoitus lahjoittaa TYKS:iin annettavaksi vastasyntyneille. Näin Muistolan väki yhdessä TST:n käsityökerhon kanssa haluaa ottaa osaa kampanjaan, jossa Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi jokaista tänä vuonna syntyvää lasta muistetaan sinivalkoisella sukkaparilla.

Kun minä Suomeen muuttanut sain esikoiseni TYKS:ssä vuonna 2013, meille lahjoitettiin pienet, vaaleanpunaiset villasukat. Muistan hyvin, miten ne ilahduttivat ja lämmittivät mieltäni. Kun kuulin juhlavuoden villasukkahankkeesta, en epäillyt hetkeäkään osallistua ja tehdä joku toinen äiti ja isä iloiseksi. Ehkä hänkin haluaa jakaa tätä iloa eteenpäin. Voin vain pohtia, kuka mahtaa saada minun kutomani villasukat?

On mahtavaa, että niin moni ottanut osaa tähän projektiin, sillä on tärkeää, että kaikki vastasyntyneet – kansalaisuudesta riippumatta – saavat 100-vuotisjuhlan symboliksi sukat.

Nawal Eliassi, DaisyLadies ry:n työkokeilija

Lisätietoa projektista: Facebookissa

Lisätietoa TST:stä: www.tstry.com