DaisyLadies hemmottelupäivä 6.5

Kävimme DaisyLadies:n naisten kanssa Taimi II ry:n tiloissa viettämään hemmottelupäivää, jota pidetään aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Hemmottelupäivän teemana oli herättää aistit ravinnon kautta. Koska meidän tavoitteena on opettaa naisia hemmottelemaan itseään ja pitämään heidän omasta hyvinvoinnistaan huolta, niinpä tämän kuukauden hemmottelupäivässä keskityttiin siihen miten ravinto on osa terapian muoto.

Aluksi oli vapaamuotoista liikuntaa. Olimme isossa piirissä ja jokainen sai näyttää tietyn liikkeen jonka muut toistaa. Jopa ujoimmatkin naiset uskalsivat näyttää oman tanssi/venyttely liikkeen ja kaikilla tuli hyvä olo sen jälkeen! Sitten tuli tuoli liikunta jonka veti meidän ihana ohjaajamme Neriman. Liikunta on hyvin merkittävä terveyden kannalta ja tämän jumppahetken myötä saimme olomme virkistymään, sekä aina pieni  jumppahetki ei ole pahaksi, koska se edistää kehomme toimintaa.

Kaikista odotetuin ohjelma oli muffinssien koristelu. Teimme eri värisistä sokerimassoista hienoja kukkasia ja perhosia. Kun kaikilla oli koristeet valmiina menimme yhdessä keittiöön ja ohjaajamme Anays näytti kuinka kuorrutetta tehdään. Koristelun jälkeen muffinsseista tuli kauniita ja omaperäisiä niin kuin DaisyLadies:n naiset. Lopuksi oli rennompaa ohjelmaa: Tai Chi – musiikkia ja aromaterapiaa. Naisten kanssa oli kivaa jakaa ajatuksia ja tunteita hemmottelupäivän aikana. Tuli keskusteltua liikunnasta ruoanlaittoon. Nauroimme yhdessä ja ihailimme toistemme tekemät muffinssi kakut iloisin mielin.

 

– Atike-harjoittelija