Teokset

Teokset

 

DaisyLadies  ry:tä käsittelevät teokset

 

Toimitus: Rautiomaa, Heidi; Kytö, Hissu

Flikat maailman Turuilta – kirja kertoo perheessä oppimisesta. Kirjaan on haastateltu parikymmentä naista eri kulttuureista ja uskonnoista. Kirja on mukana eurooppalaisessa ENIL (The European Network for Intregenerational learning) -verkostossa edistämässä sukupolvien välistä oppimista, joka on tärkeä osa elinikäistä oppimista. Kirja liittyy myös Uskot ilman rajoja ry:n projektiin Oppia ikä kaikkia. Projekti on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

Toimitus: Kytö, Hissu; Mömmö, Sari; Tuomisto, Anja; Suomalainen Elina; Kantola, Sibel

Kohtauspaikasta Muistojen Kotiin – DaisyLadies 10 vuotta Turussa –  Kirja on julkaistu joulukuussa 2012. Kohtauspaikasta Muistojen kotiin kertoo yhdistyksen 10-vuotisesta historiasta. Teos käsittelee myös aikaa ennen DaisyLadies ry:n perustamista, jolloin Hissu Kydön perustama Kansainvälinen kohtauspaikka toimi. Teoksessa käydään läpi myös Hissu Kydön elämäntyötä maahan muuttaneiden parissa joka on alkanut 70 – luvulta asti ja jatkuu näihin päivin saakka.

 

Toimitus: Lehtinen, Ilona; DaisyLadies ry -työryhmä

Makuja Muistolasta – monen kulttuurin keittiöstä -kirja on julkaistu 2020. Kirjassa 34 naista 23 eri maasta esittelee Sinulle oman ruokaohjeensa ja lisäksi jakaa siihen liittyviä muistoja ja kokemuksia. Siten voit ajatella tätä teosta kuin yhteisenä pöytänä, jonka ääressä nautitaan hyvästä ruuasta ja jaetaan tarinoita elämästä. Joten – ole hyvä ja käy pöytään! Hyvää ruokahalua! Ruokaohjeita ja -reseptejä on kirjoina hyllykilometreittäin ja netissä klikattavissa loputtomasti. Miksi taas uusi? saatat kysyä tästä kirjasta. Turussa Muistolassa, DaisyLadies ry:n toimipaikassa kokoontuu päivittäin monia eri kansallisuuksia edustavia maahanmuuttajanaisia. Talo on täynnä eri kulttuureja, tapoja ja kieliä. Mutta yksi varma tekijä yhdistää siellä – kuten koko maailmassa – nimittäin ruoka ja yhteinen ruokahetki.

Kirjaa voit ostaa DaisyKodista (Sairashuoneenkatu 1) 7 € hintaan. Rahat menevät DaisyLadies ry:n toiminnan tukemiseen.