Tilavuokraus/Venues

Voit vuokrata toimitalojemme tiloja kokouskäyttöön. Muistolassa on toimiva luokkahuone ja ATK-luokka koulutuksia varten ja tilava olohuone kahvituksille ja seurustelulle. DaisyKodissa on tilava sali, CafeDaisyn kahvilatila pöytineen sekä muita kokouskäyttöön soveltuvia huoneita.

Sopimuksesta tiloihin saa läppärin ja videotykin.

Pyynnöstä hoidamme tilaisuuksiinne myös kahvituksen ja pitopalvelun. Kahvitus alkaen 5-10 € / hlö (sis. kahvi/tee ja makea/suolainen kahvileipä). Pitopalveluumme voit tutustua täällä.

Vuokraamme tiloja vain arkisin työaikana eli ma-pe klo 9-16 aikavälillä. Kysy hinnoittelusta: daisyladies.turku@gmail.com

Vuokraajan vastuulla on järjestellä pöydät ja tuolit alkuperäisille paikoilleen ja huolehtia roskat roskiin. Astiat tulee kerätä ja palauttaa keittiöön.

Tapaamme mieluusti tilavuokraajat etukäteen kasvotusten, joten toivomme että tulet vierailemaan ennen sovittua ajankohtaa ja keskustelemaan kanssamme käytännön asioista.


We provide venues for business uses. We have a large, informal dining room/lounge as well as a compact ATK-room and classroom.