Daisy Young Club

Daisy Young Club ry on perustettu 2009 ja se on itsenäinen rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen ovat perustaneet nuoret suomalaiset ja maahanmuuttajat. Yhdistys ei tuota voittoa eikä ole poliittisesti sitoutunut.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää Turussa ja Turun seudulla asuvien maahanmuuttajataustaisten sekä syntysuomalaisten nuorten sosiaalista kanssakäymistä yhteisten aktiviteettien kautta. Se pyrkii lähentämään kulttuureja toisiinsa ja tukemaan nuorten omaa kulttuuri-identiteettiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Yhdistyksen päämääränä on tuoda julki nuoria koskettavia ajankohtaisia asioita ja nuorten omia ajatuksia.

Yhdistys on monikulttuurinen ja toiminta on tarkoitettu niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajataustaiselle alle 29-vuotiaille nuorille. Tavoitteena on tuoda kaikki nuoret yhteen: maahanmuuttajanuoret, toisen polven maahanmuuttajat sekä kantasuomalaiset. Yhdistyksen toiminnassa otetaan huomioon maahanmuuttajien kotoutuminen, eri kulttuurien monimuotoisuus, sosiaalinen kanssakäyminen ja uusien asioiden oppiminen sekä kulttuurinvaihto niin maahanmuuttajien kuin syntysuomalaisten kohdalla.

Daisy Young Clubin toiminta rakennetaan puhtaasti sen perusteella, mitä nuoret oikeasti tahtovat. Vietämme erilaisia juhlia, opettelemme ruuanlaiton saloja, askartelemme, luemme ja liikumme. Teemme myös retkiä eri kohteisiin.

Daisy Young Club Ry:n toiminta on edelleen täysin avointa kaikille, mutta pääpainona on viime vuosina ollut erityisesti nuorten naisten ja tyttöjen mielenterveys ja hyvinvointi.

Daisy Young Club järjestää toimintaa joka keskiviikko klo 16 alkaen osoitteessa Linnankatu 41. Tervetuloa!

 

Logon suunnitellut ja toteuttanut Aino Nieminen / Last Tuesday / Ainoa

Ota yhteyttä:

Puh. 050 466 6282 (Mira Jyläskoski, puheenjohtaja)

daisy.young.club@gmail.com

Seuraa meitä Facebookissa! (Daisy Young Club)

Seuraa meitä Instagramissa! (@daisy.young.club)

Jos haluat lisää tietoa tulevista tapaamisista, laita viestiä Miralle 050 466 6282, niin pääset mukaan DYCin wappiryhmään!

Tulossa:

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat DYC:in toimintaan tämän kevään aikana, kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja nähdään taas 9.8. klo 16:00!!