Taidetyöpajaa ohjaamassa

By April 3, 2019Uncategorized

Me olemme sosionomiopiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta ja olimme ohjaamassa taidetyöpajaa Daisyladiesin kävijöille. Tapaamisia meillä oli yhteensä neljä. Ohjauskertojen teemana oli: eilen, tänään ja huomenna. Ajattelimme, että tätä kautta olisi mukava käydä läpi omaa polkuaan.

Ensimmäisellä tapaamisella teemana oli eilinen. Jokainen teki oman maansa lipun pahvista, lipun toiselle puolelle jokainen sai vapaasti toteuttaa asioita, joita omasta maastaan tuli mieleen.  Tällä tavalla jokainen, pääsi tuomaan esiin itselleen tärkeitä asioita kotimaastaan.

Toisella tapaamiskerralla meillä oli musiikkimaalausta, jonka tarkoituksena oli pohtia vähän omaa tämän hetkistä tilannettaan. Sen jälkeen kävimme yhdessä läpi sitä, millaisia ajatuksia tästä nousi.

Kolmannella tapaamisella teimme yhdessä aarrekarttoja ja pohdimme tulevaisuutta.

Viimeisellä kerralla meillä oli yhdessä nyyttärit, joihin jokainen toi perinneherkkuja omasta kulttuuristaan ja kävimme kuvakorttien avulla läpi fiiliksiä.

 

Meistä ei ollut aikaisemmin kukaan tehnyt töitä monikulttuurisessa ympäristössä, joten tämä oli kaikille uusi ja jännittävä kokemus, josta jäi paljon käteen! Kiitos Daisyladies! 🙂