Naisten maksuton jalkapallokerho

Tule liikkumaan ja harjoittelemaan jalkapalloa taitotasosta riippumatta! Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin jo vähän osaavatkin yli 12 vuotiaat tytöt ja naiset. Tarkoitus on pitää hauskaa ja liikkua porukassa.

Vuoron aikana tehdään helppoja harjoituksia ja opetellaan jalkapallon sääntöjä. Halutessaan ryhmä voi muodostaa harrastejoukkueen ja osallistua tulevaisuudessa turnauksiin. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Oman pallon voi myös ottaa mukaan (paikan päältä saa myös palloja).

Ryhmän valmentajana toimii Neriman Al Take.

Tervetuloa!

Aika: Tiistaisin klo 16.00-17.30

Osoite: Pääskyvuoren koulun alasali (Talvitie 10, 20610 Turku). Kokoonnutaan aina koulun ulko-oven edessä. Kerho on maksuton.

Lisätietoja: daisyladies.turku@gmail.com, puh. 050 326 5064

Women’s free football Club!

Come by and practice football regardless of your skill levels! Everyone is welcome, whether you are a beginner or advanced as long as you’re over 12 years female. The purpose is to have fun and move around in the crowd.

During the course, we do easy exercises and learn about football rules. If desired, the group can form a hobby team and participate in future tournaments. All you need is indoor sportswear and indoor shoes. You can also take your own ball (balls are available at the place too).

The team’s coach is Neriman Al Take.

Welcome!

Time: Every Tuesday 16.00-17.30

Place: Pääskyvuori School Gym hall (Talvitie 10, 20610 Turku).

For more info: daisyladies.turku@gmail.com,  phone: 050 326 5064

Yhteistyössä