My Voice – Minun ääneni

DaisyLadies sai Turun kaupungin ideakilpailussa 2020 rahoituksen My Voice – Minun ääneni -hankkeelle. Hanke rahoitetiinTurun kaupungille luovutettujen kuolinpesien ja sosiaalirahaston tuotoista. #Turkutekeehyvää

Hanke toteuteutui vuoden 2021 aikana. Hankkeessa järjestettiin viikottaisia musiikkitunteja DaisyLadies ry:n tiloissa, joilla käytiin läpi mm. musiikin perusteita, eri musiikkia eri kulttuureissa sekä musiikkia arjen voimavarana. Naiset saivat myös kokeilla eri soittimia (ukulele, käsiperkussiot, piano, kitara). Monelle soittimet olivat aivan uusia, eivätkä he olleet koskaan ennen kokeilleet niitä.

Musiikkitunteihin osallistuneilta saatiin erittäin positiivista palautetta tuntien vaikutuksesta arjen jaksamiseen, osallisuuteen ja sosiaalisiin suhteisiin. Erilaisten soittimien kokeilu koettiin hauskaksi ja mielenkiintoiseksi ja monet halusivat jatkaa soittoharjoituksia myös kotonakin.

Hankkeen aikana toteutettiin myös äänite keräämällä maahanmuuttajien kokemuksia ja muistoja oman maansa musiikista. Lisäksi äänitettiin yhdessä soittoa ja laulua. Lopullisella Daisy Voice -äänitteellä on kuusi uutta laulua, joissa sekoittuu eri maiden musiikkikulttuureja.

Daisy Voice –kappaleet ovat nyt kuunneltavissa Youtube-kanavallamme: https://www.youtube.com/channel/UC0OCLOPDvhjZ8weTZqM8RSA

 

  1. A Una Rosa

Anays Piirainen (puhe)

  1. Istun mielelläni yksin

Ilmari Vaarne (laulu/räpit, sanoitukset)

Nasimi Zaman (laulu)

  1. A Rose Revisited

Anays Piirainen (puhe)

  1. Hyvä tahto

Ilmari Vaarne (laulu/räpit, sanoitukset)

  1. Lady in Emerald Green

Onni Aho (rummut, sävellys)

  1. East is on fire – Изтокът гори

Jens Sundell (sanoitus)

Toni Popov (laulu, sanoituksen käännös)

Janette Kauppila (laulu)

 

Ville Tomminen (sävellykset ja sovitukset, tuotanto, suurin osa soitetuista ja ohjelmoiduista instrumenteista)

Robert Gheorghe (miksaus, avustava tuottaja, osa soittimista)

Danil Venho (masterointi)

Yhteistyössä